Politika privatnosti

Ova politika privatnosti se odnosi na sledeci Vebsajt: Veridianfinance.com (kolektivno – Sajtovi ili individualno – Sajt).

Pristupanjem i korišćenjem našeg sajta, potvrđujete da ste saglasni sa ovom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete sa našom praksom informisanja, molimo vas da ne pristupate našim sajtovima niti ih koristite. Kao što je navedeno u nastavku, zadržavamo pravo, prema našem nahođenju, da promenimo, dodamo ili uklonimo delove ove politike u bilo kom trenutku objavljivanjem takvih promena na ovoj stranici. Takve promene će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja.

Sigurnost vaših podataka je veoma važna za Veridianfinance.com i kao takvi preduzimamo sve odgovarajuće korake da ograničimo rizik da oni mogu biti izgubljeni, oštećeni ili zloupotrebljeni.

Ovaj sajt izričito i striktno ograničava svoje članstvo i/ili privilegije gledanja na odrasle osobe starije od 18 godina ili punoletne osobe u svojoj zajednici. Svim osobama koje ne ispunjavaju njegove kriterijume strogo je zabranjen pristup ili gledanje sadržaja ovog sajta. Mi svesno ne tražimo niti prikupljamo lične podatke ili podatke od osoba koje nisu punoletne.

Prikupljanje podataka

Lični podaci: Neregistrovani korisnici mogu gledati sadržaj bez registracije i bez prikupljanja i obrade ikakvih informacija. Međutim, IP adresa posetioca će biti zabeležena u slučaju da dođe do bilo kakve zloupotrebe informacija i/ili sadržaja.

Za pristup sajtu potrebna je registracija. Sledeći lični podaci se zahtevaju u trenutku registracije: korisničko ime (obavezno) i adresa e-pošte (obavezno). Dodatne lične informacije, kao što su godina rođenja, status veze i seksualna orijentacija, mogu se dodati na dobrovoljnoj osnovi nakon registracije, za članove zainteresovane da identifikuju i potencijalno kontaktiraju druge članove koji ispunjavaju određene kriterijume. Svi ovi podaci sa izuzetkom adrese e-pošte i IP adrese postaju javno dostupne informacije.

Kolačići: Kolačić je deo podataka koji se čuva na hard disku korisnika koji sadrži informacije o korisniku. Upotreba kolačića ni na koji način nije povezana sa bilo kojim ličnim podacima dok ste na našim sajtovima. Kada posetite .Veridianfinance.com, možemo da pošaljemo jedan ili više kolačića na vaš računar koji jedinstveno identifikuju vašu sesiju pregledača. Veridianfinance.com koristi kolačiće sesije i trajne kolačiće. Ako uklonite svoj trajni kolačić, neke od funkcija sajta možda neće ispravno funkcionisati.

Informacije o evidenciji Logovanja: Kada posetite Veridianfinance.com, naši serveri automatski beleže određene informacije koje vaš veb pretraživač šalje, kao što su vaš veb zahtev, IP adresa, tip pretraživača, jezik pretraživača, URL adresa, tip platforme, imena domena i datum i vreme vašeg zahteva.

Imejlovi: Ako nas kontaktirate, možda ćemo voditi evidenciju o toj / svoj prepisci.

Koristi

Vaše lične informacije koje možete da identifikujete dostavljene Veridianfinance.com koriste se da bi korisniku pružile karakteristike veb stranice i posebne personalizovane funkcije.

Ne koristimo vašu adresu e-pošte ili druge lične podatke za slanje komercijalnih ili marketinških poruka bez vašeg prethodnog pristanka.

Možemo da koristimo vašu adresu e-pošte bez daljeg pristanka u nemarketinške ili administrativne svrhe (kao što je obaveštavanje o ključnim promenama na veb lokaciji ili u svrhe korisničke podrške).

Analiziramo agregirane informacije o korisničkom saobraćaju kako bismo pojednostavili naše marketinške i hosting operacije i poboljšali kvalitet korisničkog iskustva sa Veridianfinance.com.

Otkrivanje informacija

Ako je obavezan da to učini, Veridianfinance.com može objaviti podatke u skladu sa bilo kojom zakonskom obavezom, ili u cilju sprovođenja naših Uslova korišćenja usluge i drugih sporazuma; ili da zaštitimo prava, imovinu ili bezbednost Veridianfinance.com ili naših pretplatnika ili drugih. Ovo uključuje razmenu informacija sa drugim kompanijama i organizacijama, uključujući policiju i državne organe, u svrhu zaštite od prevare ili bilo koje druge vrste nezakonitih aktivnosti, bez obzira da li su navedene u Uslovima Korišćenja Usluge ili ne. Politika Veridianfinance.com je da vas, kad god je to moguće i zakonski dozvoljeno, odmah obavesti o obavezi dostavljanja podataka bilo kojoj trećoj strani.

Ne delimo vaše lične podatke (kao što su ime ili adresa e-pošte) sa drugim kompanijama trećih strana za njihovu komercijalnu ili marketinšku upotrebu bez vašeg pristanka ili osim kao deo određenog programa ili funkcije za koje ćete imati mogućnost da da se uključi ili odustane.

Bezbednost

Tamo gde smo vam dali (ili gde ste odabrali lozinku) koja vam omogućava pristup određenim delovima našeg sajta, vi ste odgovorni za čuvanje poverljivosti ove lozinke. Molimo vas da svoju lozinku ne delite ni sa kim.

Nažalost, prenos informacija putem Interneta nije potpuno bezbedan. Veridianfinance.com koristi komercijalno razumne fizičke, upravljačke i tehničke mere zaštite da bi sačuvao integritet i bezbednost vaših ličnih podataka. Međutim, ne možemo da obezbedimo ili garantujemo bezbednost bilo koje informacije koju prenesete na Veridianfinance.com i to činite na sopstveni rizik.

Obaveštenje o promenama

Zadržavamo pravo da izmenimo ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku objavljivanjem takvih promena na našim sajtovima. Sve promene ove Politike privatnosti stupaju na snagu nakon objavljivanja takvih izmena. Ako pristupate nekom od naših sajtova ili ga koristite, od vas se traži da povremeno proveravate našu Politiku privatnosti za bilo kakve promene. Ako nastavite da pristupate ili koristite bilo koji od naših sajtova nakon što smo promenili našu Politiku privatnosti, manifestujete svoju saglasnost sa promenama naše Politike privatnosti.

Podatci za Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti, ili ako na drugi način želite da nas kontaktirate u vezi sa vašim ličnim podacima, kontaktirajte nas slanjem e-pošte. Molimo da nam dostavite svoju lozinku, korisničko ime i broj računa kako bismo mogli brže da vas servisiramo.